Veelgestelde vragen

Wij bezorgen de boeketten vanaf heden contactloos. Bezorgers zullen het boeket bij aflevering voor de deur neerzetten en controleren of het de juiste persoon betreft.
Category: Bezorgen

Bij een condoleance boeket worden de bloemen naar de nabestaanden verzonden. Hierbij kunt u kiezen voor een kaartje met de tekst ” Veel sterkte” , ” We denken aan jullie” met daar eventueel nog een persoonlijk boodschap op gericht aan de nabestaande.

Een rouwboeket of arrangement wordt geleverd bij de overledenen of het uitvaartcentrum, de uitvaartorganisatie zorgt ervoor dat dit word mee genomen naar de begrafenis of crematie. Het correcte adres kunt u invullen bij de aflevergegevens. Hierbij kan een lint of rouwkaart worden toegevoegd met tekst die u richt aan de overleden persoon.

Categories: Bezorgen, Boeketten

Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.
Op zaterdag geldt voor 13.00 uur besteld, dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd.
Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Category: Bezorgen

Kom even langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op.

Category: Bezorgen

Om tot een correcte levering te komen vragen we bij het plaatsen van uw bestelling uw eigen telefoonnummer en het nummer van de ontvanger in te vullen. Mochten we vragen hebben over de bestelling kunnen we gemakkelijk contact met u opnemen. Als de ontvanger na de eerste keer bezorgen niet thuis is, en niet op het briefje in de bus reageert zullen we contact op nemen om een nieuwe bezorgafspraak te maken.

Category: Bezorgen

Load More