Veelgestelde vragen

Ja gelukkig wel! Natuurlijk kan het zo zijn dat het geleverde boeket iets afwijkt van het plaatje wat u heeft besteld, dit kan te maken hebben met de aanlevering op de veiling. We zullen er altijd voor zorgen dat het boeket zo gelijk mogelijk wordt na gemaakt.
Category: Corona

Vanuit het RIVM wordt geadviseerd om met milde klachten, zoals hoesten, verkouden zoveel mogelijk thuis te blijven. We hopen dat we met deze maatregel elkaar kunnen helpen en mensen de verantwoording nemen met klachten niet naar de winkel te komen

Category: Corona

Wij bezorgen de boeketten vanaf heden contactloos. Bezorgers zullen het boeket bij aflevering voor de deur neerzetten en controleren of het de juiste persoon betreft.

Category: Bezorgen

Bij een condoleance boeket worden de bloemen naar de nabestaanden verzonden. Hierbij kunt u kiezen voor een kaartje met de tekst ” Veel sterkte” , ” We denken aan jullie” met daar eventueel nog een persoonlijk boodschap op gericht aan de nabestaande.

Een rouwboeket of arrangement wordt geleverd bij de overledenen of het uitvaartcentrum, de uitvaartorganisatie zorgt ervoor dat dit word mee genomen naar de begrafenis of crematie. Het correcte adres kunt u invullen bij de aflevergegevens. Hierbij kan een lint of rouwkaart worden toegevoegd met tekst die u richt aan de overleden persoon.

Categories: Bezorgen, Boeketten

Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur, dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd.
Op zaterdag geldt voor 13.00 uur besteld, dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd.
Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Category: Bezorgen

Kom even langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op.

Category: Bezorgen

We vragen de klanten in de winkel zoveel mogelijk contactloos te betalen om direct contact te vermijden. Dit geldt ook voor de fysieke afstand met de medemens. Het advies is om 1,5 meter afstand te houden. In deze tijden moeten we op elkaar passen.

Category: Corona

Om tot een correcte levering te komen vragen we bij het plaatsen van uw bestelling uw eigen telefoonnummer en het nummer van de ontvanger in te vullen. Mochten we vragen hebben over de bestelling kunnen we gemakkelijk contact met u opnemen. Als de ontvanger na de eerste keer bezorgen niet thuis is, en niet op het briefje in de bus reageert zullen we contact op nemen om een nieuwe bezorgafspraak te maken.

Category: Bezorgen

Boeket Bestellingen:
Boeket vanaf €15,00 + bezorgkosten €4,50. (Venlo – Blerick – Hout-Blerick – Boekend en Belfeld).
Overige plaatsen boeket vanaf €15,00 + bezorgkosten €7,00.

Overige artikelen is artikelprijs + pakketkosten (brievenbuspakket of pakketdienst).

Category: Bezorgkosten

Load More